Pentekening Pastorij op Beek te Meer door Josephus Koyen (15-06-1923)

De Familie Koyen, Koijen, Coijen, Coeyen & Verkooijen...

Beste mensen, eerst even dit:

  • De site is opnieuw opgezet en heeft nog wel even wat onderhoud nodig. Vandaar graag uw begrip voor de "Work In Progress" status.
  • Ook meertaligheid blijft komende tijd wat ondergeschikt. Want het gaat toch voornamelijk over een Nederlands/Vlaamstalig geslacht.

In ieder geval is de site wel gereserveerd voor informatie over de Koyen familie. De Koyen's (b)lijken uit de "Kempen" voort te komen, een gebied in het zuiden van Nederland en het noorden van Belgie.

Vanwege de verscherpte wetgeving omtrent de privacy (AVG/GDPR) staan er geen recente persoonlijke gegevens meer op de site.  Wel is 'n groot deel van het 1e familieboek (t/m de 8e generatie) beschikbaar gesteld. Antoon Koijen, de schrijver hiervan, is geboren te Alphen-Riel(NL) op 18 maart 1921 en is onverwacht overleden op 12 mei 1996 te Geel(B).

Als u de (gescande) versie van het oorspronkelijke familieboek uit 1986 van Antoon Koyen wilt lezen, volg dan de link "De Familie Koyen" [Klik om naar het boek te gaan]. Maar mocht u echter informatie zoeken over het boek "Het smokkeldrama nabij het Hooghuis" [Klik] dan hier.

Voor beknopte teksten in het Engels, gebruik onderstaande link: